Festival vrijwilliger


Vind je Festival Met Hart En Ziel iets waar je vrolijk van wordt en waar je als festival vrijwilliger graag aan mee wilt werken?

Dat komt goed uit want je hulp kunnen we erg goed gebruiken. Ook dit jaar zijn er veel crewleden nodig om het festival tot stand te brengen en helemaal top te maken! Er zijn verschillende mogelijkheden en taken waarmee je ons als vrijwilliger zeer goed zou kunnen helpen zoals:
 

Opbouw
Het festivalterrein wordt mede dankzij jullie hulp fantastisch. Ben jij een beetje handig en wil je graag meebouwen? In de week voorafgaand aan het festival beginnen we met opbouwen en we hebben je hulp hier hard nodig.

Horeca
Heb je vaker achter de bar gestaan en vind je het leuk om alle dorstige gasten van een drankje te voorzien?  Dan zien we je graag ons bar team versterken!

Nachtwacht
Als het festivalterrein ‘s nachts gesloten is moeten er mensen een oogje in het zeil houden. Ook al is het terrein via de ophaalbrug gesloten dan nog is het prettig als er mensen zijn die een oogje in het zeil houden. Je zit natuurlijk nooit alleen en je mag je ook met meerdere mensen voor deze taak aanmelden. Let op de dienst duurt van ongeveer 01.00 uur tot circa 09.00 uur.

Entree en kassa
Als entree- en kassamedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de bezoeker. Jij zorgt dat de goede sfeer van het Festival meteen overkomt en zorgt ervoor dat alles op een goede en verantwoordelijke manier afgehandeld wordt

Spelbegeleider
Gedurende het festival vinden er vele creatieve en interactieve spelprogramma’s plaats voor onze jongste bezoekers. Kan jij goed omgaan met kinderen en lijkt het jou leuk om deze programma’s te begeleiden. Meld je aan als spelbegeleider.

Runner/ artiesten begeleiden
Een runner valt in waar nodig. Op deze manier kun je bij alle onderdelen van het festival een kijkje nemen. Hou jij van afwisseling en ben je flexibel? Dan pas jij in ons supersnelle runner team!

Podiumhulp
Tijdens het festival zijn er mensen nodig die zorgen dat het podium helemaal in orde is. Je mag helpen bij kunst-, theater- en muziekoptredens. Samen met andere crewleden zorg je ervoor dat alles op tijd geregeld is, en dat de voorstellingen en optredens daadwerkelijk plaats vinden. Dit is een belangrijke rol waar je ook nog eens veel van kunt leren! 

Afbouw
Fort vechten is een prachtige groene locatie om het festival te houden.Het fort moet natuurlijk ook weer goed achtergelaten worden en daarom willen we graag alles goed afbouwen en opruimen. Ben jij daar een beetje handig in en wil je ons daarmee helpen? In de twee dagen na het festival bouwen het festival weer af en hebben je gewaardeerde hulp daarbij hard nodig.

GENIET, LACH, WERK EN CONNECT OP FESTIVAL MET HART EN ZIEL!

Samen zullen we er een geweldig festival van maken en natuurlijk zal je zelf ook veel plezier aan het festival beleven. Dus kun je ruimte maken in je agenda rond de pinksterdagen, wil je onderdeel uitmaken van Festival Met Hart En Ziel en veel nieuwe mensen leren kennen? Laat van je horen via het korte aanmeldformulier hieronder:

Aanmelden kan met onderstaand formulier

* indicates required field